martes, 12 de abril de 2011

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ 10 AL FESTIMATGE

El passat diumenge 10 d'Abril es va inaugurar el Festival d'Imatges Internacional FESTIMATGE al meu poble Calella. Van presenciar l'acte el Sr. Joaquim Sitjà juntament amb els companys de Foto Film Calella, el Sr. Josep María Juhé, alcalde de la ciutat, la Sra. Montserrat Candini, sendadora per CIU, Sra. Pilar Rocafort regidora de cultura , Sr. Jaume Puig regidor d'esports entre altres personalitats.

Va ser un dia molt especial en la inaguració per motius emocionals i personals. Foto Film va ser el meu pilar principal en els meus inicis com a professional, el contacte humà predominava en tots els sentits on personatges com Quim Botey, Colomer, Robert Lluis, Rigola, Toni o el mateix president,  Quim Sitjà ajudaven als joves  a agafar una gran passió per el món de la fotografia. Gràcies als companys i a l'entitat vaig poder fer el meu primer viatge a la India de Vicens Ferrer,aquest viatge va ser el canvi cap al meu futur ple de valors, de solidaritat i  de créixer com a fotògraf.

En els parlaments vaig donar les gràcies sobre tot a l'esmentat en les línees anteriors sobre els que encara a dia d'avui son companys i amics. I on els hi tinc molt de respecte.

Amb tanta emoció em vaig deixar de parlar sobre l'exposició, 10 és un recull d'una trentena d'imatges realitzats en 10 païssos del món amb el sentit que fa una década que em dedico a la fotografia de viatge social.

Festimatge és un un festival ja reconegut internacionalment gràcies a la tasca i l'esforç de la gent de Foto-Film Calella, ÀNIMS COMPANYS !!!!


10 exposició de Quim Fàbregas.

Seguidores